Over aerdenburgh

Julianaburgh

Aerdenburgh Group of Companies, gevestigd in Haarlem, is een belegger die bij voorkeur investeert op de lange termijn, waarbij een hoog kwaliteitsniveau wordt nagestreefd. Daarnaast hecht de organisatie een groot belang aan een open relatie met de huurders, waarvoor op professionele wijze het vastgoed in eigen beheer exploiteren. Dit leidt ertoe dat duurzame kwaliteit voor elke belanghebbende is gewaarborgd.

De beleggingsportefeuille omvatten voornamelijk winkels, woningen en kantoren. Kortom, alles wat te maken heeft met wonen, werken en winkelen, Een duidelijk accent ligt evenwel op het winkelen. De grote landelijke winkelketens worden tot de huurders gerekend en Aerdenburgh onderhoudt goede betrekkingen met deze partners. Het doel is het maximale uit locaties te halen.

Aerdenburgh Monumenten
Onbetwist specialisme van Aerdenburgh vormt monumentale panden. Aerdenburgh ziet het als een uitdaging markante, monumentale panden uit vervlogen tijden te restaureren en een passende, nieuwe bestemming te geven. Aerdenburgh Monumenten ziet vaak verrassende mogelijkheden voor karakteristiek sfeerbepalend erfgoed, vanuit het idee dat een historische context als werkplek, winkel- of bedrijfsruimte of woning een niet te onderschatten meerwaarde oplevert.

Werkwijze

Afspraak
Indien u een huurwoning heeft gezien die uw interesse heeft gewekt kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor bezichtiging.

Bezichtiging
Aerdenburgh Rental wil graag met u de woningen bezichtiging. Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

Match
Indien u de juiste huurwoning heeft gevonden en u wilt overgaan tot het huren van de woning dan zullen in uw opdracht bemiddelen met de eigenaar. Aerdenburgh Rental stelt u aan de hand van de ingeleverde antecedenten voor aan de eigenaar of beheerder van de woning. Wanneer de eigenaar akkoord is met u als nieuwe huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. Deze overeenkomst wordt uitgebreid besproken met huurder en verhuurder.

Sleuteloverdracht
U ontvangt de sleutels nadat de huurovereenkomst is getekend en nadat de bemiddelingsvergoeding (doorgaans gelijk aan één (1) maand huur, exclusief BTW) en eventuele contractkosten is betaald aan Aerdenburgh Rental. De sleuteloverdracht vindt meestal plaats bij de woning. Er zal een rapport op gemaakt worden van de onderhoudsstaat van de woning. Dit rapport wordt weer gebruikt wanneer u de woning weer verlaat.